Skip to content

Az eddigi hosszadalmas papírmunkák és egyeztetések után végre elstartolt az építkezés.

Elkészült a koncepció terv.

A terv a gyülekezet vezetőivel, a diakóniai és missziós szolgálat tagjaival való folyamatos egyeztetések eredményeképpen, a felmerülő igényekhez alkalmazkodva készült el. Ennek elfogadása után kezdődhetett el az építési engedélyezési tervek készítése.

Birtokba vettük a telket.

A tervezéssel párhuzamosan folytak a telek birtokbavételével és a telken álló bontandó raktárépület bontási hozzájárulásának megszerzésével kapcsolatos munkák. December végére minden akadály elhárult, így a telket birtokba vehettük. Ahhoz, hogy a bontást megkezdhessük, előtte ki kellet pakolni mindent az épületből. Az egyik helyiséget korábban egy szobrász bérelte, de még nem tudott kiköltözni belőle, ezért felajánlottuk, hogy segítünk a költözésben. Kérésünkre az ifisek azonnal reagáltak. Tóth Levente, Bereszlényi Botond és Bereszlényi Zalán még aznap megkezdték a munkát és két nap alatt segítettek elköltöztetni a műtermet. Ezután megkezdődhetett a bontás, majd a törmelék elszállítása.

 

 

 

 

 

 

 

Tároló építése és kerítésépítés.

Mivel az építési telkünk telekmegosztással jött létre, azt fizikailag is le kellett választanunk egy nagyobb telekből, ezért a megosztási tervnek megfelelően felépítettük a kerítést. Az elbontott épület egy része korábban a kertészek tárolója volt, ami helyett egy új faházat építettünk nekik.

 

 

 

 

 

 

Jelenleg az építési engedélyezési tervek készítése és a szabályozással kapcsolatos egyeztetések folynak.

Aki szeretne folyamatosan értesülni az építkezéssel kapcsolatos hírekről és még nem tette meg, iratkozzon fel a templomépítéssel kapcsolatos hírlevelünkre.